Aktualitások

Kedves Szülők!

2023.03.27-én elindul az online helyfoglalás az áprilisi turnusra (2023.04.03 – 04.29).  A rendszer hétfő reggel 8 órakor nyílik meg, azonban hétfőn (03.27) és kedden (03.28) kizárólag azon szülők foglalhatják be gyermeküknek a helyet, akiknek érvényes februári bérletük van. Szerdától (03.29. – 8 órától!) bárki tud helyet foglalni, a megmaradt szabad helyekre, akinek van regisztrációja a weboldalon.

A meglévő bérleteseknek ugyanazon napot és időpontot fogja a rendszer elfogadni, amire az aktuális bérlet szól. Természetesen, akik sikeresen vizsgáztak és feljebb kerültek, azoknak már az új csoportot kínálja fel a rendszer.

Akik másik napot és időpontot szeretnének választani, azt szerdától tudják megtenni, azonban kifizetett bérleten már nem tudunk módosítani, így kérjük gondolják át a gyermeküknek mely időpont a legmegfelelőbb.

A honlapon hétköznapra 8-10, míg hétvégére 3 alkalmas bérletet tudnak vásárolni ill. a hozzá tartozó kísérőjegyet, vagy akár úszószülő bérletet/amennyiben van hozzátartozó plasztik kártya/ is ott lehet megvenni.
 
Kimaradó napok
  • április 07-e, péntek
  • április 10-e, hétfő melyet a turnuson belül bármely pénteken lehet pótolni.
  • április 08-a, szombat

Jóváírás esetén kérem figyeljenek arra, hogy a következő turnusban a kifizetett alkalmat kezdik leúszni a gyermekek, majd ezt követően a jóváírást, így, ha ezen idő alatt újból lebetegszik a jóváírás nem tovább vihető. Amennyiben módjuk van rá a hiányzásokat pénteki napokon próbálják leúszni, így a jóváírások elkerülhetőek.

Azon gyermekeknek, akiknek még nincs sárga beléptető kártyájuk (ide tartozik az úszószülő bérlet is), azoknak 1.alkalommal a fizetést a pénztárban kell intézniük személyesen (hétköznap délután ½ 3 és este ½ 7 közötti időszakban), de a helyfoglalást online kell megtenniük.
 
Akiknek volt hiányzásuk és lejelentették a bvscuszasoktatas.hu felületen és erről van érvényes orvosi igazolásuk, azok a pénztárban tudják személyesen intézni a fizetést délután ½ 3 és este ½ 7 közötti időszakban. A foglalást követő nap másnap oktatási pénztárban (18:30) zárásáig van lehetőség a foglalást kiegyenlíteni. Utólagos jelzést a hiányzásról és annak jóváírásáról nem áll módunkban elfogadni.

Az online helyfoglalást követően a rendszer felajánlja a Simple Pay-el történő fizetést, azonban, ha valaki személyesen szeretne rendezni a bérletvásárlást úgy a foglalás napján, legkésőbb másnapján tudja intézni ½ 3 – ½ 7 közötti időben.
Image

BVSC úszásoktatás

1142 Budapest, Szőnyi út 2.

 +36 30 663 6851

uszasoktatas@bvsc.hu

Simplepay