Aktualitások

Kedves Szülők!

2023.09.25-én elindul az online helyfoglalás az októberi turnusra (2023.10.02 – 10.28) A rendszer hétfő reggel 8 órakor nyílik meg, azonban hétfőn (09.25) és kedden (09.26) kizárólag azon szülők foglalhatják be gyermeküknek a helyet, akiknek érvényes szeptemberi bérletük van. Szerdától (09.27. – 8 órától!) bárki tud helyet foglalni, a megmaradt szabad helyekre, akinek van regisztrációja és csoportbeosztása a weboldalon.

A meglévő bérleteseknek ugyanazon napot és időpontot fogja a rendszer felajánlani, amire az aktuális bérlet szól. Természetesen, akik sikeresen vizsgáztak és feljebb kerültek, azok már az új csoportba tudnak foglalni.

Akik másik napot és időpontot szeretnének választani, azt szerdától tudják megtenni, azonban kifizetett bérleten már nem tudunk módosítani, így kérjük gondolják át a gyermeküknek mely időpont a legmegfelelőbb.

 A honlapon hétköznapra 8-10-12 míg hétvégére 4 alkalmas bérletet tudnak vásárolni ill. a hozzá tartozó kísérőjegyet, vagy akár úszószülő bérletet/amennyiben van hozzátartozó plasztik kártya/ is ott lehet megvenni. 
Kimaradó napok:
  • Október 23-hétfő- pótolható a turnuson belüli bármely pénteken


Jóváírás esetén kérem figyeljenek arra, hogy a következő turnusban a kifizetett alkalmat kezdik leúszni a gyermekek, majd ezt követően a jóváírást, így, ha ezen idő alatt újból lebetegszik a jóváírás nem tovább vihető. Mindig a kifizetett bérletből történhet csak jóváírás. Amennyiben módjuk van rá a hiányzásokat pénteki napokon próbálják leúszni, így a jóváírások elkerülhetőek.


Akiknek volt hiányzásuk és lejelentették a bvscuszasoktatas.hu felületen és erről van érvényes orvosi igazolásuk, azok a pénztárban tudják személyesen intézni a fizetést délután ½ 3 és este ½ 7 közötti időszakban. A foglalást követő nap másnap oktatási pénztárban (18:30) zárásáig van lehetőség a foglalást kiegyenlíteni. Utólagos jelzést a hiányzásról és annak jóváírásáról nem áll módunkban elfogadni.

 

Azon gyermekeknek, akiknek még nincs sárga beléptető kártyájuk (ide tartozik az úszószülő bérlet is), azoknak 1.alkalommal a fizetést a pénztárban kell intézniük személyesen (hétköznap délután ½ 3 és este ½ 7 közötti időszakban), de a helyfoglalást online kell megtenniük. (amely a foglalást követő másnap ½ 7-ig él, utána törlődik)

Az online helyfoglalást követően a rendszer felajánlja a Simple Pay-el történő fizetést, azonban, ha valaki személyesen szeretne rendezni a bérletvásárlást úgy a foglalás napján, legkésőbb másnapján tudja intézni ½ 3 – ½ 7 közötti időben.Üdvözlettel,
BVSC Úszásoktatás
Image

BVSC úszásoktatás

1142 Budapest, Szőnyi út 2.

 +36 30 663 6851

uszasoktatas@bvsc.hu

Simplepay