Aktualitások

Kedves Szülők!

2023.04.22-én elindul az online helyfoglalás az májusi turnusra (2024.04.29 – 05.25). A rendszer hétfő reggel 8 órakor nyílik meg, azonban hétfőn (04.22.) és kedden (04.23) kizárólag azon szülők foglalhatják be gyermeküknek a helyet, akiknek érvényes áprilisi bérletük van. Szerdától (04.24. – 8 órától!) bárki tud helyet foglalni, a megmaradt szabad helyekre, akinek van regisztrációja a weboldalon.

A meglévő bérleteseknek ugyanazon napot és időpontot fogja a rendszer elfogadni, amire az aktuális bérlet szól. Természetesen, akik sikeresen vizsgáztak és feljebb kerültek, azoknak már az új csoportot kínálja fel a rendszer.

Akik másik napot és időpontot szeretnének választani, azt szerdától tudják megtenni, azonban kifizetett bérleten már nem tudunk módosítani, így kérjük gondolják át a gyermeküknek mely időpont a legmegfelelőbb.

A honlapon hétköznapra 8-10-12, míg hétvégére 3! alkalmas bérletet tudnak vásárolni ill. a hozzá tartozó kísérőjegyet, vagy akár úszószülő bérletet/amennyiben van hozzátartozó plasztik kártya/ is ott lehet megvenni.
Kimaradó napok
május 1. szerda
május 18. szombat
május 20. hétfő

Jóváírás esetén kérem figyeljenek arra, hogy a következő turnusban a kifizetett alkalmat kezdik leúszni a gyermekek, majd ezt követően a jóváírást, így, ha ezen idő alatt újból lebetegszik a jóváírás nem tovább vihető. Mindig a kifizetett bérletből történhet csak jóváírás.

Amennyiben módjuk van rá a hiányzásokat pénteki napokon próbálják leúszni, így a jóváírások elkerülhetőek. 

Azon gyermekeknek, akiknek még nincs sárga beléptető kártyájuk (ide tartozik az úszószülő bérlet is), azoknak 1.alkalommal a fizetést a pénztárban kell intézniük személyesen (hétköznap délután ½ 3 és este ½ 7 közötti időszakban), de a helyfoglalást online kell megtenniük. (amely a foglalást követő másnap ½ 7-ig él, utána törlődik)

  

Akiknek volt hiányzásuk és lejelentették a bvscuszasoktatas.hu felületen és erről van érvényes orvosi igazolásuk, azok a pénztárban tudják személyesen intézni a fizetést délután ½ 3 és este ½ 7 közötti időszakban. A foglalást követő nap másnap oktatási pénztárban (18:30) zárásáig van

lehetőség a foglalást kiegyenlíteni. Utólagos jelzést a hiányzásról és annak jóváírásáról nem áll módunkban elfogadni.Az online helyfoglalást követően a rendszer felajánlja a Simple Pay-el történő fizetést, azonban, ha valaki személyesen szeretne rendezni a bérletvásárlást úgy a foglalás napján, legkésőbb másnapján tudja intézni ½ 3 – ½ 7 közötti időben.

 

Üdvözlettel,

BVSC úszásoktatás

Image

BVSC úszásoktatás

1142 Budapest, Szőnyi út 2.

 +36 30 663 6851

uszasoktatas@bvsc.hu

Simplepay