Aktualitások

Kedves Szülők!

2022.11.21-én elindul az online helyfoglalás az októberi turnusra (11.28 - 12.22 CSÜTÖRTÖK!!).  A rendszer hétfő reggel 8 órakor nyílik meg, azonban hétfőn (11.21) és kedden (11.22) kizárólag azon szülők foglalhatják be gyermeküknek a helyet, akiknek érvényes novemberi bérletük van. Szerdától (11.23. – 8 órától!) bárki tud helyet foglalni, a megmaradt szabad helyekre, akinek van regisztrációja a weboldalon.

A meglévő bérleteseknek ugyanazon napot és időpontot fogja a rendszer elfogadni, amire az aktuális bérlet szól. Természetesen, akik sikeresen vizsgáztak és feljebb kerültek, azoknak már az új csoportot fogadja el a rendszer.

Akik másik napot és időpontot szeretnének választani, azt szerdától tudják megtenni, azonban kifizetett bérleten már nem tudunk módosítani, így kérjük gondolják át a gyermeküknek mely időpont a legmegfelelőbb.
A honlapon hétköznapra 8-10, míg hétvégére 3 (12.17 az utolsó idei szombati úszás) alkalmas bérletet tudnak vásárolni ill. a hozzá tartozó kísérőjegyet, vagy akár úszószülő bérletet is ott lehet megvenni.


Idén az utolsó úszás 2022. december 22-e csütörtök lesz, 23-án pénteken már nem tartunk órát.

Így kérjük az úszószülő bérleteket is úgy vásárolják meg, hogy ezek érvényessége is 12.22-e csütörtök lesz. 

 
Akiknek volt hiányzásuk és lejelentették a bvscuszasoktatas.hu felületen és erről van érvényes orvosi igazolásuk, azok a pénztárban tudják személyesen intézni a fizetést délután ½ 3 és este ½ 7 közötti időszakban. A foglalást követő nap másnap oktatási pénztárban (18:30) zárásáig van lehetőség a foglalást kiegyenlíteni. Utólagos jelzést a hiányzásról és annak jóváírásáról nem áll módunkban elfogadni.

Jóváírás esetén kérem figyeljenek arra, hogy a következő turnusban a kifizetett alkalmat kezdik leúszni a gyermekek, majd ezt követően a jóváírást, így ha ezen idő alatt újból lebetegszik a jóváírás nem tovább vihető. Amennyiben módjuk van rá a hiányzásokat pénteki napokon próbálják leúszni, így a jóváírások elkerülhetőek.
Azon gyermekeknek, akiknek még nincs sárga beléptető kártyájuk (ide tartozik az úszószülő bérlet is), azoknak 1.alkalommal a fizetést a pénztárban kell intézniük személyesen (hétköznap délután ½ 3 és este ½ 7 közötti időszakban), de a helyfoglalást online kell megtenniük.

Az online helyfoglalást követően a rendszer felajánlja a Simple Pay-el történő fizetést, azonban, ha valaki személyesen szeretne rendezni a bérletvásárlást úgy a meglévő bérleteseknek erre hétfőn és kedden van lehetőségük (amennyiben van módjuk, úgy az elmúlt hónapokban bevált rendszert tartsuk, miszerint hétfőn a hétfő-szerdás és hétvégés, kedden pedig a kedd-csütörtöki és hétvégi bérlettel rendelkezők jöjjenek fizetni a tömegek elkerülése miatt), a további napokon szintén a foglalást követő másnap ½ 7-ig van lehetőség, személyesen (nyitvatartási időben hétköznap délután ½ 3 és ½ 7 közötti időszakban)rendezni a tanfolyam díját. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a rendszer törli a foglalást.
 
Üdvözlettel
BVSC oktatás
 


Image

BVSC úszásoktatás

1142 Budapest, Szőnyi út 2.

 +36 30 663 6851

uszasoktatas@bvsc.hu

Simplepay