Úszásoktatásról

Rólunk

A BVSC-Zugló történelmét tekintve az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező egyesület. Az elmúlt időszakban lezajlott fejlesztéseknek köszönhetően úszásoktatásunkról elmondható, hogy az országban az egyik legkorszerűbb körülmények között zajlik, mind a vízfelületet, mind az uszoda adta lehetőségeket, illetve az oktatási eszközöket tekintve. Új rendszerünk egy több évtizede jól működő tematika szerint épül fel, melyben a jól képzett és nagy tapasztalattal bíró oktatóink és az úszószakosztályban dolgozó szakedzőink dolgoznak.
Az úszásoktatás elsődleges célja, hogy megszerettesse a vizet a fiatalokkal. Ezen kívül kiváló előkészítést biztosítunk a jövendőbeli úszóversenyzők, vízilabdások és bármilyen vízi sportot űzni vágyó fiataloknak és akár felnőtteknek is.
bvsc úszásoktatásról
OtterLink - klubra, formálható egyedi beiratkozást és foglalást segítő rendszer

Általános információk
Tájékoztatás

Úszásoktatásunk 4 hetes turnusokban foglalkozik a gyermekekkel. 8 vagy 10 alkalmas bérlet váltható. Hétfő-szerdai, ill. kedd-csütörtöki turnusok közül lehet választani, a pénteki napok a 10 alkalmas bérlettel rendelkezőket érintik, valamint ezen a napon a kimaradt úszások pótolhatók.

Az oktatásban választható időpontok: 14:45, 15:30, 16:15, 17:00, 17:45, 18:30
A kiválasztott időpontot az adott turnusban be kell tartani. Az úszásoktatásban való részvétel feltételei az alábbi linkre kattintva olvashatóak: Úszásoktatás részvételi feltételei

Betegség miatti hiányzást legkésőbb a hiányzás napján, belépést követően az online felületen van mód rögzítésre. 

A betegség következtében jóváírt alkalmakat az új bérleten szereplő alkalmak felhasználását követően lehet pótolni. Amennyiben ezen időszak alatt nem sikerül a jóváírást érvényesíteni, további átírás sajnos nem lehetséges, valamint pénzbeli visszatérítésre sincs lehetőség.
Az elektronikus, névre szóló bérletekre 2 000 Ft letéti díjat kell fizetni, melyet a kártya visszaadásakor visszafizetünk.

Úszásoktatás

A könnyebb beiratkozás és a gyors aktuális tájékoztatás érdékben, kérjük regisztráljon rendszerünkbe!

WebsiteGuru

Csoportjaink

Kád

Beiratkozás nyitva

Mélyvíz

Beiratkozás zárva

BVSC úszásoktatás

1142 Budapest, Szőnyi út 2.

 +36 30 663 6851

uszasoktatas@bvsc.hu

Simplepay