Online beiratkozás

OtterLink by WebsiteGuru

Célunk
A beiratkozás megkönnyítése

Az OtterLink-et azért fejlesztjük folyamatosan, hogy alkalmazkodjunk a modern kor világához. Igyekszünk olyan kényelmes beiratkozást biztosítani a hozzánk járó gyermekek szüleinek számára, hogy a sorbaállás a múlté legyen és elég legyen pár kattintás. Olyan rendszert álmodtunk meg, amelyben a szülők online, akár mobil eszközük segítségével is regisztrálhassanak új úszni vágyó gyermekeket, vagy régóta hozzánk hűségéges kitartó tanulóinkat. A regisztrálás után mód lesz a turnusokra való beiratkozásra időpont kiválasztására a szabad helyek függvényében.

Tudjuk, hogy a napi, heti rutin fontos a munkából igyekvők számára, így igyekszünk előnyben részesíteni a régebb óta hozzánk járó palántáknak időpontjait, így biztosítva a már megszokott rendszerüket. Természetesen új helyeket is lehet majd foglalni a későbbiekben.

Első sorban kérjük a szülőket, hogy használják az OtterLink rendszerét és regisztrálják gyermekeiket.

Tisztelettel,

OtterLink fejlesztői csapata

Fejlesztésünk funkciói

Első és legfontosabb, hogy az a szülő, vagy hozzátartozó regisztráljon rendszerünkben, aki a gyermeknek a beiratkozását intézni fogja a későbbiekben. A regisztrált felhasználó bármikor módosíthatja a saját adatait, profilját, viszont fontos és egyben kérjük Önöket, hogy elérhetőségi adataikat adják meg számunkra, hogy sürgős esetekben elérhessük a gyerekek hozzátartozóit. Adataikat a GDPR-nak megfelelően tároljuk adatbázisunkban. Adatkezelési tájékoztatónkat itt érheti el. 

  • Szülő regisztráció
  • Gyermek rögzítése
  • Csoport kiválasztása (későbbi felülbírálásra)
  • Beiratkozás a turnus kiválasztásával, majd időpont foglalása
  • Foglalt időpont online kifizetése
  • Hiányzások jelentése, regisztrálása online 
image

Beiratkozás folyamata

Image
1

Felhasználói fiók létrehozása

Először létre kell hozni egy felhasználói fiókot a szülők, vagy a hozzátatozó számára. Adja meg valós email fiókját és válasszon hozzá egy erős jelszót.
2

Email cím hitelesítése

A sikeres regisztrációt követően a felhasználókat emailben tájékoztatjuk. A levélben megtalálható egy kód, melynek segítségével aktiválható, véglegesíthető a folyamat. Erre a lépésre biztonsági okokból van szükség.
3

Szülő adatainak mentése

A hitelesítést követően meg kell adni a hozzátartozó alap adatait, valamint az elérhetőségi adatokat. Kérjük legalább egy telefonszámot adjon át a klub számára, hiszen vészhelyzetben fontos, hogy értesíthessük Önöket.
4

Gyermek adatainak megadása

A következő lépésben kérjük töltse ki a gyermeke adatait, úgy, mint pl.: név, neme, születési idő, magasság. Valamint válassza ki, hogy gyermeke melyik csoportban úszott utoljára nálunk. Ha új jelentkező, semmi gond kérjük válassza a ’még nem járt nálunk’ opciót. A rögzítés után újabb gyermeket rögzíthet, vagy módosíthatja az eddig megadott adatokat.
5

Várakozás

További teendője nincsen, kérjük várja meg míg az oktatásszervező ellenőrzi az adatokat és elfogadja vagy módosítja a csoportba való jelentkezését.
6

Email értesítés jóvágyhagyásról

Ha a gyermeke az oktatás részvételeinek megfelelet, akkor az oktatásszervező jóváhagyja jelentkezését. Erről a változásról email-ben kap értesítést a kedves Szülő/hozzátartozó.
7

Beiratkozás

Innentől kezdve az OtterLink rendszerünkben megjelennek az elérhető turnusok a gyermekéhez tartozó csoportok kezdő időpontjaival. Ha éppen beiratkozás nyitva van, akkor jelentkezhet gyermeke az adott időpontra, így egy foglalást létrehozva.
8

Foglalás véglegesítése

Ha Ön kiválasztotta az időpontot de nem szeretne online fizetni, akkor a foglalása a következő nap pénzátri zárásig (18:30) áll a rendelkezésre, hogy a helyszínen kifizesse a foglalását.
9

Foglalási azonosító

A foglalási azonosítót email-ben küldjük ki Önöknek amely felmutatásával a pénztárban az adott turnus-t és jegyet válthatják ki és tölthetik fel vele belépő kártyájukat.
10

Nincs más hátra csak úszni

Ha a folyamat rendben volt, már csak a gyerekek úszása van hátra :-)
OtterLink

BVSC úszásoktatás

1142 Budapest, Szőnyi út 2.

 +36 30 663 6851

uszasoktatas@bvsc.hu

Simplepay