Online foglalás és fizetés

Image
1

Bejelentkezés a fiókjába

Először kérjük lépjen be felhasználói fiókjába, ha még nincs Önnek fiókja kérjük regisztráljon! Leíráshoz és segítséghez olvassa el az Online beiratkozás
OtterLink belépés
2

Gyermek rögzítése

Ha még nem rögzítette gyermekét, a + gombra kattintva felugrik az űrlapot, amely a beiratkozáshoz szükséges adatokat kéri be Öntől.
Image
3

Turnus foglalás

Ha Ön gyermekét már csoportba sorolták, valamint van nyitott turnus, foglalhat. Kattintson a 'Foglalás' feliratú gombra. A felurgó ablakból válassza ki az Ön számára megfelelő időpontot.
turnus időpontra foglalás - OtterLink, az online oktatás szervező alkalmazás
4

Jegytípusok kiválasztása

Foglalás után kérjük kattintson a 'Pénztár' ikonra. Ha Önnek nincs még kártyája, valamint hiányzása van és szeretne jóváírást alkalmazni, kérjük a foglalás után fáradjon be és rendezze személyesen a bérletet. Amennyiben online szeretné kifizetni a bérleteket, megteheti a kiválaszott jegytípusok kiválasztását követően.
irany a penztar - OtterLink, az online oktatás szervező alkalmazás
9

Online fizetés simple pay

A számlázási adatokat és az összeget ellenőrzése után mindent rendben talált, módja van Simple Pay fizetésre. A megszokott online fizetési rendszer biztonságos fizetést garantál. Fizetése után egy visszaigazoló emailt kap, amelyben megtalálja a rendelése azonosítóját és, miből mennyit vásárolt. További teendője Önnek nincsen, csak meg kell várnia, míg az oktatás szervezői a kártyájára rakják a vásárolt alkalmakat.
irany a penztar - OtterLink, az online oktatás szervező alkalmazás
10

Nincs más hátra csak úszni

A továbbiakban email-ben kap tájékoztatást, hogy a vásárolt alkalmai rákerültek-e a kártyájára. Mivel sajnos ez a folyamat manuálisan működik, így kérjük legyenek türelemmel. 24 órán belül tudjuk garantálni Önöknek, hogy a vásárolt alkalmak a kártyán lesznek. Amennyiben Ön most jár nálunk először, úgy kérjük fáradjon be hozzánk, hogy legyen uszodai belépő kártyája :-) Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával! Hajrá BVSC!

BVSC úszásoktatás

1142 Budapest, Szőnyi út 2.

 +36 30 663 6851

uszasoktatas@bvsc.hu

Simplepay